WEBÁRUHÁZUNK TELEFONSZÁMA
+36 (70) 628 9930

Rólunk

 Felhívjuk figyelmét, hogy a webáruházban bemutatott termékek valós készletét nem tudjuk garantálni, mivel üzleteinkben is folyamatos az értékesítés. Megértését köszönjük!

1993-ban alakultunk, cégünk betöltötte 26. születésnapját a kereskedelem világában.

Árukészletünket mindig a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze, maximálisan figyelembe véve a vásárlói igényeket. Különösen nagy hangsúlyt kap a minőség és az elérhető ár. Termékpalettánk rendkívül széles és színes, hogy Ön mindent megtaláljon egy helyen, ami kertjéhez, munkájához szükséges.

Célunk megtalálni az arany középutat a drága márkák és az olcsó nagyáruházi márkák között. Kiemelt szakkereskedői vagyunk: MTD, Wolf Garten, AL-KO, Gardena, Oleo Mac, Honda, Substral, Fiskars, Oase, Pontec, McCulloch. Emellett számos termék hivatalos forgalmazói is vagyunk: Basf, Bayer, Briggs & Stration, Cub Cadet, Felco, Pedrollo, Solo, Syngenta, Marolex, Löwe, ARS, Everris, Panka, Vajda Des.

Az ajánlatunkban szereplő gépeknek szerződött szerviz partnerei vagyunk. Szervizünkben szakképzett munkatársaink egész évben készséggel várják Önt!

Üzletünk főként kisebb-nagyobb kertek, fűterületek gondozásához nyújt kellékeket.

Foglalkozunk kertépítéssel, tóépítéssel, öntözéstechnikával, kerti automata-öntözőrendszerek telepítésével, füvesítéssel. Forgalmazunk: benzines, elektromos és akkumulátoros fűnyírókat, traktorokat, fűszegélynyírókat, akkumulátoros fűnyíró ollókat, kézi fűnyírókat, bozótvágókat, motoros kapákat, láncfűrészeket, kézi szerszámokat, gyepszellőztetőket, fűkaszákat, sövénynyírókat, metszőollókat, akkumulátoros metszőollókat, ágvágó ollókat, ágaprítókat, szórókocsikat, tömlőkocsikat, és a termékszortiment még korántsem teljes.

WEBÁRUHÁZUNKBAN való vásárlás előnye a kényelem, a hasznos tanácsok és a kihagyhatatlan akciók, amelyek igazi élménnyé teszik a vásárlást. Gyors szállítás és biztonságos fizetés.

 

Válassza a szakkereskedést!

  • Az Önnek legmegfelelőbb gépet ajánljuk - figyelembe véve az Ön igényeit és lehetőségeit.
  • Tájékoztatjuk a termékek valódi előnyeiről és hátrányairól.
  • Szakszerű tanácsot adunk a használathoz.
  • A gépet összeszereljük és kérésére beüzemeljük.
  • Az általunk forgalmazott termékek hivatalos márkaszervize vagyunk - mi biztosítjuk a garanciát.

 

KERTJE VELÜNK TELJES LEHET!

 

Adatok betöltése, kérem várjon...