WEBÁRUHÁZUNK TELEFONSZÁMA
+36 (70) 628 9930

Szállítási módok és díjak

A kerteszkedj.hu webáruházban megrendelt termékeit az alábbi módokon veheti át:

1. Futárszolgálat:

megrendelést követően, amennyiben a termék raktáron van, akkor 1 munkanapon belül az Ön otthonába szállítja a GLS csomagküldő szolgálata, vagy 40 kg-ot meghaladó csomagok esetén a Magyar Posta Logisztika csomagküldő szolgáltató. Ha az éppen kiválasztott termék nincs raktáron, akkor a várható szállításról tájékoztatást adunk, telefonon vagy e-mailben. Futárszolgálat választása esetén a termék árán felül a szállítás és az utánvétel költségét is meg kell fizetni!

2. Pick Pack Pont

Lehetőség van Pick Pack-os szállítási mód választásra is. A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több, mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot. Ez a fajta szállítás 3-4 munkanapot vesz igénybe.

3. GLS csomagpont

Hasonlóan GLS csomagpontra is kérhető a termék. A GLS csomagpontok listája a legördülő menüből könnyedén kiválasztható. A GLS csomagpont előnye, hogy a feladás napját követően 1 munkanap alatt átvehető a csomag.
Kérjük, hogy a csomag átvételét követően tájékozódjon a termék sértetlenségéről, és a szükséges dokumentációk hiánytalan voltáról (számla, magyar nyelvű használati utasítás, jótállási jegy). Amennyiben bármilyen problémát észlel, a futárral vetessen fel jegyzőkönyvet és a terméket ne vegye át! A csomag átvétele után a szállítással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el!

Házhozszállítási információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálata, vagy 40 kg-ot meghaladó csomag esetén a Posta MPL futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhozszállítás díjszabása
0-5 kg 1250 Ft
5-10 kg 1550 Ft
10-20 kg 1700 Ft
20-30 kg 1900 Ft
30-40 kg 2150 Ft
40-60 kg 5450 Ft
60-150 kg 8800 Ft
150 kg- 10500 Ft

Pick Pack- és GLS pont: 900 Ft/csomag
Figyelem! Csak a 60x60x60 cm-nél nem nagyobb, valamint 20 kg-nál nem nehezebb csomagok küldhetők ezen szállítási móddal.

 

Vásároljon 20.000 Ft felett és mi ingyen kiszállítjuk csomagját! Az ingyenes kiszállítás feltétele, hogy a megrendelt termék összsúlya nem haladja meg a 45 kg-ot. 

 

Külföldi megrendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

A raklapon szállított termékekre nem vonatkozik az ingyenes szállítás. (Raklapon szállítjuk többek között: fűnyíró traktorok, virágföldek, marhatrágya, pálinkafőzők....) Ezen termékek szállítási költségét a súlyuk határozza meg, amelyről rendelés esetén pontos adatot adunk.

Adatok betöltése, kérem várjon...