WEBÁRUHÁZUNK TELEFONSZÁMA
+36 (70) 628 9930

AL-KO Robolinho l 500

Cikkszám: ALK0200
Gyártó: AL-KO
Meghajtás: Akkumulátoros
Motor típusa: AL-KO
Munkaszélesség (cm): 20 cm
Min.Vágómagasság (cm): 2.5 cm
Ajánlott terület (m2): 500 m2
Súly: 7.6 kg
Azonosító szám: 119834
Ár:269 900 Ft
Mennyiség
Termék adatlap Szállítási lehetőség(ek)

Tartalom\Leírás

AL-KO Robolinho l 500 fűnyíró robot kezelése egyszerű, ideális választás kis kertekhez.

Li-Ion (1,5 Ah/20 V); max. 500 m2, emelkedő képesség 45%; 100m kábel /100 db tüske, InTouch kompatibilitás, Innogy Chip.

AL-KO Smart Garden: Mit AL-KO inTOUCH (Google Play-Store / Apple App-Store) und innogy SmartHome können alle Robolinho® Mähroboter via Smartphone oder Tablet gesteuert werden.

Kis kert - kis gond? A kerti munkákat akkor sem lehet megúszni. A fű nő, és a fűnyírást akkor is rendszeresen el kell végezni, ha nem focipálya nagyságú fűterület veszi körül a házadat. Miért töltenéd a hétvégédet ezzel, amikor egy a robotfűnyíró folyamatosan elvégzi ezt a munkát hétközben? A jól beállított robotfűnyíró pont azokban az időszakokban dolgozik, amikor senkit nem zavar. Sem Téged, sem a szomszédodat.
A robotfűnyíró titka: a jó telepítés és a jó beállítások

1. Telepítés
Az AL-KO Robolinho l 500 robotfűnyíró működési területét határoló kábellel ki kell jelölni. A jól elvégzett telepítés határozza meg, hogy robotod mely területekre fog eljutni, mennyire sikeresen nyírja le a füvet akár a szegélyek mentén is. Ha nem a kert kialakításával egyidőben, hanem később történik a robotfűnyíró telepítése, akkor előfordulhat, hogy módosításokat javasolunk a kertben. Mindezt csak azért, hogy Te minél elégedettebb legyél a végeredménnyel, a pázsitod pedig egyre szebb legyen. A dokkoló új kialakításának köszönhetően a robot fűnyíró telepítése még egyszerűbb lett.

2. Beállítások
A nyírási időszakokat az AL-KO Robolinho l 500 robotfűnyíró estében be lehet előre programozni. A könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető digitális kijelző felület egyedi beállításokat tesz lehetővé, és emellett tájékoztat a legfontosabb üzemállapotokról. Az időjárástól függetlenül az AL-KO Robolinho l 500 mindig nyír, akkor is, ha nem vagy otthon. A robot 9 db random belépési pontot állít be a határoló huzal mentén, így sokkal alaposabban képes lefedni a területet.

Méretre szabottan:
Az AL-KO Robolinho l 500 fűnyírórobot vágási magassága egyetlen kézmozdulattal gyorsan és könnyedén állítható attól függően, hogy milyen fűmagasságot szeretnél.
Kifinomult technika:
A nyomtatott áramkör az AL-KO Robolinho l 500 robotfűnyíró lelke, a teljesen automata napi működés vezérlőegysége. A robotfűnyíró felismeri az akadályokat, önállóan kikerüli őket, és a megfelelő időben visszatér a dokkolóállomásra, ha újratöltésre van szüksége.

Biztonsági riasztás:
Ha felemelik a AL-KO Robolinho l 500 fűnyíró robotot, a kések 2 másodpercen belül megállnak az érzékelőnek köszönhetően. A sérüléseket ilyen módon lehet elkerülni. Biztonsági szenzorok gondoskodnak a teljes biztonságról minden helyzetben.
Az akadályok kikerülése
Az AL-KO Robolinho 500 l fűnyíró robot kikerüli a fákat, bokrokat, itt nem nyírja a füvet. Masszív gumikerekeinek köszönhetően – bármilyen terepen bevethető
Fűben heverő tárgyak
Az AL-KO Robolinho l 500 fűnyíró robot érzékelője észreveszi a kertben heverő tárgyat és másik irányba fordul.

45%-os szintkülönbség
Nem gond, ha a kerted nem teljesen sík, mert az AL-KO Robolinho l 500 robotfűnyíró könnyen elvégzi a munkát akár 45%-os emelkedésű gyepterületeken is.

Kések
Az AL-KO Robolinho l 500 robotrűnyíró új késeket kapott, amik teljes hosszúságban, mindkét oldalt megvannak élezve. A robot nyírásonként váltakoztatva egyszer jobbra, egyszer balra forgatja a késeit, így mindkét oldalát egyszerre képes koptatni. A kések elkopásakor nem szükséges rögtön cserélni azokat elegendő vízszintesen megfordítani és már ki is lehet használni a kés 4 szeres élettartalmát.

Jótállás a robotra: 3 év
Zajszint: 65 dB
Akkumulátor típusa: Lítium-ion 20 V / 1,5 Ah
Belépési pontok száma: 3 automatikusan kiválasztott pont
Fűterület nagysága: 500 m2

Dokkoló állomás
Automatikusan visszatér a töltőállomásra
Nyírási magasság: 2,5 - 5,5 cm
Nyírási szélesség: 20 cm
Átlagos működési idő: 50 perc
Töltési idő: 50 perc
Programozható: igen
Lejtő: 21 ° (45 %)
Mellékelt hurokvezeték: 100 m
Vágási magasság állítása: manuális
Fogantyú típusa: integrált
Haladás logikája: random
Kések száma: dupla késes technológia
GSM modul: nincs

A DOBOZ TARTALMA:
AL-KO Robolinho l 500 robotfűnyíró
töltőállomás
transzformátor
100 m határoló kábel
100 db rögzítőtüske

Paraméterek

Gyártó AL-KO
Meghajtás Akkumulátoros
Motor típusa AL-KO
Munkaszélesség (cm) 20 cm
Min.Vágómagasság (cm) 2.5 cm
Ajánlott terület (m2) 500 m2
Súly 7.6 kg
Azonosító szám 119834
Adatok betöltése, kérem várjon...