WEBÁRUHÁZUNK TELEFONSZÁMA
+36 (70) 628 9930

COMPO Floranid gyeptrágya (12 kg)

Cikkszám: COM0040
Csomag tartalma: 12 kg
Egységára: 1266.67 Ft / kg
Gyártó: Compo
Súly: 12 kg
A termék jelenleg nem rendelhető!
Termék adatlap Szállítási lehetőség(ek)

Tartalom\Leírás

3 hónapra elegendő, hosszú hatású trágyázás a tökéletes gyepért:
Moha- és gyomképződés helyett telt zöld, elnyűhetetlen és rendkívül tartós lesz a gyep, 1.5 kg 50m²-re elegendő.
Az ISODUR révén szabályozott nitrogénleadásnak köszönhetően tartósítja a talajvizet: a nitrát kimosódása pont olyan csekély, mint a trágyázással nem érintett területeken.
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) klubjainak* nagy része COMPO trágyát használ.

EK-műtrágya. NPK-trágya, amely izobutilén-diureát N + P2O5 + K2O (+ MgO + S) 20 +5 +8 (+2 +7) és mikroelemeket tartalmaz. Kertészeti célra rendeltetett termék.

A praktikus, visszazárható tasak megkönnyíti a használatot. A tökéletes tápanyag-összetétel és az ISODUR technológia - a növekedés természeti tényezőitől (hőmérséklet és nedvesség) függően - biztosítja a gyep optimális és szükségletekhez igazított ellátását. Mindegyik trágyaszem tartalmazza a legfontosabb tápanyagokat (N=nitrogén, P=foszfor, K=kálium) és nyomelemeket, ami egyenletes tápanyag-utánpótlást tesz lehetővé.


Hogyan használjuk a trágyát?
Március / áprilisban kezdje a trágyázást. A májustól szeptemberig terjedő időszak a trágyázás főszezonja. A késő őszi trágyázás akkor veszi kezdetét, amikor október és december között 10° C alá süllyed a talajhőmérséklet. Új gyep telepítése esetén a talaj előkészítését követően, a fűmagok elvetése előtt használja a trágyát.

Mennyi trágya szükséges?
Felhasználási arány: kb. 30g/m² (mintegy 2 evőkanál). A fűnyírást követő 1-2 nap elteltével, leginkább száraz gyepen, kézzel vagy kerti trágyaszóróval terítse szét a trágyát, de ügyeljen arra, hogy ne legyenek átfedések. Közvetlenül a trágyaszórást követően, majd hetente 1-2 alkalommal, rendszeresen és alaposan (legalább 20 percig) öntözze meg a gyepet.

1 m2: 30 g
50 m2: 1,5 kg
100 m2: 3 kg
150 m2: 4,5 kg
200 m2: 6 kg

Tápanyagok:
20% N teljes nitrogéntartalom 2.5% N nitrát-nitrogén, 8% N ammónium-nitrogén, 9.5% izobutilén-diurea-N, 5% P2O5 semleges ammónium-citrát és vízben oldható foszfát, 3.0% P2O5 vízben oldható foszfát, 8% K2O vízben oldható kálium, 2% MgO teljes magnéziumoxid, 1, 0% MgO vízben oldható magnézium-oxid, 7% S teljes kéntartalom: 5.6% S vízben oldható kén, 0.01% B teljes bórtartalom, 0.002% CU teljes réztartalom, 0.3% Fe teljes vastartalom, teljes mangántartalom, 0.01% Mn, 0.002% Zn teljes cinktartalom
kloridban

Innovatív ISODUR® hosszú hatású trágyázási technológia: A nitrogén leadása és a növények azzal történő ellátása szükségletekhez igazítva, a páratartalomtól és a hőmérséklettől függően történik. Megbízhatóan működik és az ISODUR® hosszú hatású trágyázási technológiának köszönhetően nem eredményez túlzottan lendületes gyepfejlődést.

Paraméterek

Gyártó Compo
Súly 12 kg
Adatok betöltése, kérem várjon...