WEBÁRUHÁZUNK TELEFONSZÁMA
+36 (70) 628 9930

FIELDMANN FZF 70605-0 Akkumulátoros kerti lombfúvó 20V

Cikkszám: FIE0093
Gyártó: Fieldmann
Meghajtás: Akkumulátoros
Motor típusa: Egyéb
Max. légsebesség (km/óra): 270 km/óra
Súly: 4.5 kg
Azonosító szám: 50004558
Ár:13 990 Ft
Mennyiség
Termék adatlap Szállítási lehetőség(ek)

Tartalom\Leírás

A Fieldmann FZF 70605-0 lombszívó / lombfúvó működését egy 20 V akkumulátor biztosítja, lágy indítású funkcióval ellátva. Az állítható teljesítményfokozat különösen akkor hasznos, ha a lehullott leveleket mulccsal, vagy kaviccsal fedett területekről szeretné eltávolítani. A levegőfújási sebessége elérheti az akár 270 km/ órát a szívóteljesítménye pedig 9,53 m3. Az akkumulátor és töltő nem tartozék!

FIELDMANN Fast Power 20 V sorozat
A kompatibilis akkumulátor akár 13 különböző eszköztípust képes működtetni. A 20V széria szerszámválasztéka minden olyan eszközt tartalmaz, melyre a ház körül, a garázsban, a műhelyben vagy a kertben szükség lehet. Napjainkban a vezetek nélküli technológia fejlődésének köszönhetően, ezek a hordozható eszközök akár a benzines gépek teljesítményével és dinamikájával rendelkeznek.


Üzemmódok
A lombszívó segítségével a lehullott levelek és más kerti hulladékok egyszerűen eltávolíthatók - vagy a lombfúvó üzemmóddal egy halomba gyűjthetők. Lombszívó módban a gép aprító képessége által a felszívott hulladék jóval kisebb helyet foglal.


Üzemmód-választó kar
A kar segítségével egy mozdulattal válthat a lombszívó és lombfúvó üzemmód között. Az üzemmód váltásakor a lombfúvó orr része is cserélendő.


Folyamatos szívóerő-vezérlés
A finoman változtatható szívó-/fúvóerő vezérlés különösen nagyra értékelhető a mulcsozott, illetve kavicsokkal leszórt területeken. A szívó-/fúvóerő könnyedén és pontosan beállítható úgy, hogy csak a lehullott leveleket távolítsa el.

Akkumulátoros kerti lombfúvó
Li-Ion 1x 20 V akkumulátor
Levegőfújási sebesség: 270 km/h
Szívóteljesítmény 9,53 m3/perc
Lágy indítási funkció
Ergonomikus és puha markolat
Gyorsan oldható cső
Az akkumulátort és a gyorstöltőt nem tartalmazza

Paraméterek

Gyártó Fieldmann
Meghajtás Akkumulátoros
Motor típusa Egyéb
Max. légsebesség (km/óra) 270 km/óra
Súly 4.5 kg
Azonosító szám 50004558
Adatok betöltése, kérem várjon...