WEBÁRUHÁZUNK TELEFONSZÁMA
+36 (70) 628 9930

FIELDMANN FZN 70405-0 Akkumulátoros sövényvágó 20V

Cikkszám: FIE0092
Gyártó: Fieldmann
Meghajtás: Akkumulátoros
Motor típusa: Egyéb
Munkaszéleség (cm): 51 cm
Súly: 7.5 kg
Azonosító szám: 50004557
Ár:23 500 Ft
Mennyiség
Termék adatlap Szállítási lehetőség(ek)

Tartalom\Leírás

A Fieldmann FZN 70405-0 egy nagyon könnyű akkumulátoros sövényvágó. A működését egy 20V akkumulátor biztosítja. Az FZN 70205 vágókésének 510 mm-es a hosszúsága és ez lehetővé teszi a díszbokrok és a legtöbb élősövény kényelmes formázását. A kés oldalai lekerekített, fokozatosan csökkenő méretűek, amelyek csökkentik a szerszám használat közben esetlegesen előforduló baleset következményeit. A Fieldmann FZN 70405-0 vágókését alacsony viszkozitású olajjal ápolja használat után. A biztonságos tárolás érdekében a csomag része egy műanyag fedél a vágókés számára. Az akkumulátor és töltő nem tartozék!

FIELDMANN Fast Power 20 V sorozat
A kompatibilis akkumulátor akár 13 különböző eszköztípust képes működtetni. A 20V széria szerszámválasztéka minden olyan eszközt tartalmaz, melyre a ház körül, a garázsban, a műhelyben vagy a kertben szükség lehet. Napjainkban a vezetek nélküli technológia fejlődésének köszönhetően, ezek a hordozható eszközök akár a benzines gépek teljesítményével és dinamikájával rendelkeznek.


Többféle felhasználási lehetőség
A sövénynyírók mindenféle bokor és sövényféle gondozására alkalmas. A vágófej kialakításának köszönhetően akár 16 mm átmérőjű ágak átvágása is lehetséges.


Vágási szög állíthatósága
A kiválasztott modellek esetén beállíthatják a vezetőszárat vízszintesen és függőlegesen egyaránt. Ez a rendszer különösen akkor hasznos, ha a nehezen hozzáférhető helyen szeretne karbantartást végezni.

Biztonság
A kettős biztonsági kapcsoló rendszere megakadályozza a gép spontán elindulását. A sövénynyíró csak akkor indul el, ha mindkét kapcsolót aktiválta.

Akkumulátoros sövénynyíró
Li-ion akkumulátor 1x 20 V
Vágási hosszúság: 510 mm
Vágási átmérő: maximum 16 mm
Állítható vágási szög
Kétkezes biztonsági kapcsoló
Biztonsági fék és védő pajzs
2800 RPM
Védő burkolat a késeknek
Az akkumulátort és a gyorstöltőt nem tartalmazza
Teleszkópos kialakítású nyél

Paraméterek

Gyártó Fieldmann
Meghajtás Akkumulátoros
Motor típusa Egyéb
Munkaszéleség (cm) 51 cm
Súly 7.5 kg
Azonosító szám 50004557
Adatok betöltése, kérem várjon...