WEBÁRUHÁZUNK TELEFONSZÁMA
+36 (70) 628 9930

Komposztáljunk!

Cikkszám: EGY0040
Gyártó: Egyéb
Súly: 0.15 kg
Ár:2 900 Ft
Mennyiség
Termék adatlap Szállítási lehetőség(ek)

Tartalom\Leírás

Miért komposztáljunk?
Mert egy különleges folyamat elindítói lehetünk.
A szemünk előtt válik ugyanis a konyhai szerves hulladékból, a zöldségfélék, virágok szárából, a fűnyiradékból, a lehullott falevelekből, a levágott, összeaprított gallyakból élő, humuszban gazdag talaj.

Amit a növény fejlődése, terméshozása közben felvesz a talajból, annak egy részét érett komposzt formájában már a következő évben visszajuttathatjuk. Ezzel nemcsak a vásárolt trágya árát tudjuk megspórolni, de olyan természeti körforgalom részesei lehetünk, ami egy környezetére figyelő és védő embertől elvárható.

A szerzők leírják a komposztkészítés a lépéseit, a hely kiválasztásától a komposzthalomban végbemenő folyamatokon keresztül az esetlegesen adódó problémák megoldásáig.

A sok ábrával és színes képpel illusztrált könyv igazi kedvcsináló azoknak, akik most szeretnék megismerni a komposztálás rejtelmeit. A jól kezelt, érett, átrostált komposzt felhasználható szobanövények, balkonnövények ültetésekor, zöldség- és virágágyások talajának felfrissítésére, a gyepfelületre, cserjék, bokrok köré szórva, gyümölcsfák ültetőgödrébe bedolgozva.

Összefoglalásképpen a komposztálás 10 aranyszabálya zárja a könyvet.

Terjedelem:84 oldal
Kiadó:Mezőgazda
ISBN:9789632866529
Eredeti cím:Kompost und Düngung im naturnahen Garten
Fordító:Alföldy-Boruss Istvánné
Kötés:fűzve
Kiadás éve:2012
Méret:170x240 mm
Képek, ábrák:9 ábrával, 72 színes képpel
Sorozat:Házunk táján

Paraméterek

Gyártó Egyéb
Súly 0.15 kg
Adatok betöltése, kérem várjon...